Facebook Ez's

Friday, 22 April 2011

BeRsUkA RiAnG BeRsAmA WaRga UsOp


Nie gambar warga usop gambar nie kenangan lorh.Warga usop bukan usop hantu kak limah tu tapi nama tu khas untuk nama umah sewa kteowg nie semua member aku dekat sabak bernam budak kolej komuniti. .huhu. .

Gambar nie aku edit sendiri guna ***** ********* sorry kalau aku tak bgtau aku guna softwere ape time edit pic nie. .haha. .rahsia meyh.Kalau keowg tengok gambar nie macam-macam tempat kteowg amek gambar kan ? Tapi ikut kan kteowg amek pic 2 tempat jea dekat klcc 1 pastu dekat sabak bernam pon ada. .huhu. .

Amek gambar macam-macam aksi kteowg buat sampai breakdance pon kteowg time kteowg buat breakdance dekat jalan raya area sabak bernam depan masjid dekat-dekat dengan kolej komuniti. .

Nie first gambar kteowg amek dari belakang kiri orang panggil kechik,shafiq,panjang,shafiq akmal,aku,ayin and aeez. .

Nie gambar yang kedua pulak macam biasa start dari belakang kiri shafiq,yang belakang sekali panjang depan panjang shafiq akmal depan dye pulak aku sorry kalau tak nampak depan aku pulak ayin sebelah dye amer depan sekali yang gaya model tu kechik lah. .tapi aeez mana erk ? Dye ape lagi dye amek gambar lah. .
  
Gambar nie aku suka sebab ada cahaya lampu tu yang mantap. .haha. .aku nak sebut da nama yang aku sebut tadi pandai-pandai lah kowg cari k. .huhu. .

 Nie gambar yang second pulak tengok aksi kteowg macam gila-gila cikit kan. .haha. .

 Nie gambar last sekali aksi last kteowg lah. .haha. .Aku pon da xde benda nak citer da cukup lah sampai sini naik bosan pulak aku citer lama-lama nanti keowg pulak tak larat nak baca. .haha. .oke lah kalau aku ada citer lagi aku share dengan keowg k. .hee. .Chow!!

Thursday, 14 April 2011

15/4/2011

         Mood nak balik aku bosan duduk sabak bernam. Sabak bernam tak de ape yang best kampung ulu pon ada jugak lah. .hahaha. .
 
            Yang malam selalu buka 24 jam 7eleven jela. .Memang aku selalu pergi situ lah kalau malam nak beli air kalau da dahaga paling kurang pon bawa keluar duit tok beli air saja RM2.40 jea. .

            Tu jela aku nak citer time aku dekat sabak bernam pada tarikh ini. .hahaha. .sorry kalau pendek je citer aku nanti kalau ada citer best or mergarut aku citer dekat keorang k. .hee..

Saturday, 9 April 2011

BuDaK BaRU!

Izzat Bin Shahbudin panggil 'Ez's' jea.Anak daripada Shahbudin Bin Zakaria dilahir dari perut mak aku Sarina Binti Abdul Majid lokasi lahirkan aku perak kerturanan cina bangsa melayu agama islam umur 19 duduk di kuala lumpur keramat au 3.

Belajar di KOLEJ KOMNUITI SABAK BERNAM cos seni bina sijil moduler kebangsaan dalam masa 2 tahun..FULLSTOP!!!!