Facebook Ez's

Friday, 22 April 2011

BeRsUkA RiAnG BeRsAmA WaRga UsOp


Nie gambar warga usop gambar nie kenangan lorh.Warga usop bukan usop hantu kak limah tu tapi nama tu khas untuk nama umah sewa kteowg nie semua member aku dekat sabak bernam budak kolej komuniti. .huhu. .

Gambar nie aku edit sendiri guna ***** ********* sorry kalau aku tak bgtau aku guna softwere ape time edit pic nie. .haha. .rahsia meyh.Kalau keowg tengok gambar nie macam-macam tempat kteowg amek gambar kan ? Tapi ikut kan kteowg amek pic 2 tempat jea dekat klcc 1 pastu dekat sabak bernam pon ada. .huhu. .

Amek gambar macam-macam aksi kteowg buat sampai breakdance pon kteowg time kteowg buat breakdance dekat jalan raya area sabak bernam depan masjid dekat-dekat dengan kolej komuniti. .

Nie first gambar kteowg amek dari belakang kiri orang panggil kechik,shafiq,panjang,shafiq akmal,aku,ayin and aeez. .

Nie gambar yang kedua pulak macam biasa start dari belakang kiri shafiq,yang belakang sekali panjang depan panjang shafiq akmal depan dye pulak aku sorry kalau tak nampak depan aku pulak ayin sebelah dye amer depan sekali yang gaya model tu kechik lah. .tapi aeez mana erk ? Dye ape lagi dye amek gambar lah. .
  
Gambar nie aku suka sebab ada cahaya lampu tu yang mantap. .haha. .aku nak sebut da nama yang aku sebut tadi pandai-pandai lah kowg cari k. .huhu. .

 Nie gambar yang second pulak tengok aksi kteowg macam gila-gila cikit kan. .haha. .

 Nie gambar last sekali aksi last kteowg lah. .haha. .Aku pon da xde benda nak citer da cukup lah sampai sini naik bosan pulak aku citer lama-lama nanti keowg pulak tak larat nak baca. .haha. .oke lah kalau aku ada citer lagi aku share dengan keowg k. .hee. .Chow!!

2 comments: