Facebook Ez's

Thursday, 14 April 2011

15/4/2011

         Mood nak balik aku bosan duduk sabak bernam. Sabak bernam tak de ape yang best kampung ulu pon ada jugak lah. .hahaha. .
 
            Yang malam selalu buka 24 jam 7eleven jela. .Memang aku selalu pergi situ lah kalau malam nak beli air kalau da dahaga paling kurang pon bawa keluar duit tok beli air saja RM2.40 jea. .

            Tu jela aku nak citer time aku dekat sabak bernam pada tarikh ini. .hahaha. .sorry kalau pendek je citer aku nanti kalau ada citer best or mergarut aku citer dekat keorang k. .hee..

No comments:

Post a Comment