Facebook Ez's

Saturday, 21 May 2011

2/5/2011

Tarikh nie lah ak tak balik kl pastu kena keje keras dari pagi sampai malam untuk ciap keje dekat kolej.
Memang penat lah kan sampai ak xcukup rehat start kelas pukul 8 sampai 12 malam memang lama kan keorang bole ke tahan macam tu ? Tak bole kan ? Biasa la cos ak memang susah nak tido 12 jam tak kan bole punya pecaya lah tak kan bole punya paling bole tido lama pon 4jam or 3jam jea tu pon sebab keje banyak so kena tido lambat lah kan kalau ciap bole relax awal.Ak buat keje sampai malam pon sebab ak ad pemeran ble da ad pemeran pada 19/5-20/5/2011 so kena ciap dengan cepat la tapi ak xdela ciap cepat sangat yela banyak kot keje dengan lukisan ag pastu fokus dekat pc memang tak lah kan bole pecah kepala dibuatnya. .

Pasal ak tak ciap keje gara-gara ak tak bole balik kl memang ak rindu dekat umah ak pastu dengan pisang nye duduk dekat sabak tu pastu tak bole buat ape so ak punya keje habiskan duit jela. .
Habis duit ke benda yang halal bukan yang haram ak pon ad otak ag nak pk.So ak habis kan duit ke halal maksud nye habis kan ke makan je time malam-malam pulak tu makan memang gumuk badan ak. .haha tapi xpe ak tak kesah sangat pasal badan yang penting ak nak study tu je pasal benda lain maybe ak bole ketepi kan kot. .  

Tapi ak harap sangat ak berjaya dalam ak punya cos nie sebab ak nak tolong tok family ak bukan tok siapa-siapa.Ak janji diri ak lepas nie ak nak study betul-betul supaya ak bole pegi jauh lagi.Dalam masa 6 bulan nie ak bole bawak dalam semua kerja dan paham ape yang ak study nie. .insyallah tok SMK 2 hingga SMK 4 ak bole bawak insyallah ak nak habis kan 2 tahun.

Oke sekarang ak nak cakap pasal ak tadi yang ak tak bole balik sebab banyak keje xciap ag pastu kelas tambahan tok malam.Tok keje ak ciap ari khamis 12/5/2011 waw hebat kan. .haha. .ak xdela hebat sangat tok ciap dengan cepat tapi dengan ad orang tolong ak member-member kelas terima kasih friends. .haha. .kalau tak de dieorang ak xbole buat keje sangat bukan ak cakap ak tak bole buat terus tapi ak bole buat just ak punya drawing nak tengok lawa ke tak kalau tak lawa ak buat alek tapi tok drawing ak tak hebat sangat memang lah sekolah menangah ak cos seni kan tapi 2 tahun kan ak tinggal kan cos macam tu so ak masuk KOLEJ KOMUNITI tahun nie 2011 lambat kan ak masuk umur da 19 tapi lambat masuk. .haha. .oke citer pasal tadi ble ak masuk KOLEJ KOMUNITI tu cos seni bina memang orang panggil seni bina ad pasal-pasal seni kan oke memang ad tapi ak cakap tadi kan yang ak da tinggal kan cos 2 tahun kan ? Lepas tu ak masuk study pastu ad pasal seni-seni memang tangan ak tak bole lukis-lukis lah sebab ak da lupa cara-cara gaya lukis. .hahaha. .so drawing ak tak berapa cantik lah tu yang member-member ak tolong. .huhu. .

Tapi ak dapat ciap kan semua keje ak pada 12/5/2011 yang ak cakap tu. .haha. .so tu jela ak nak share dekat keorang. .haha. .kalau ad ag citer ak share k. .cHoW!!

No comments:

Post a Comment